Aktuális Rólunk Céges rendezvények Családi események Referenciák Kapcsolat
* Kötelező mezők jelölése

Feliratkozás Hírlevelünkre

Adatvédelmi tájékoztató, alapelvek

NAIH-58417/2012.

A www.nexusconsult.eu üzemeltetője, Nexus Consult Kft. ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról és az adatok védelme érdekében megtett intézkedéseiről, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről. A Nexus Consult Kft. felelősséget vállal a látogatók által megadott személyes adatok és információk védelmére az alábbiak szerint:

Az adatkezelő:
Nexus Consult Kft. (szhely: 1024 Budapest, Zivatar u. 14.)

Kezelt adatok köre:
A nexusconsult.eu weboldalon bárki, szabadon böngészhet regisztrációs kötelezettség nélkül, anélkül, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia.
Internetes oldalunk látogatása során, automatikusan generálódnak adatok, melyek forgalomanalizálás szempontjából és statisztikai információ nyomon követése céljából kerülnek feldolgozásra. Ezen adatok a következőek: látogató IP-címe, látogatás kezdő és befejező időpontja, megtekintett oldalak, böngészőprogram, operációs rendszer (későbbiekben látogatottsági adatok). Üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze személyes adatokkal, amelyekkel a felhasználó személyesen azonosítható lenne.
A nexusconsult.eu weboldalon érdeklődő látogató, önkéntesen iratkozhat fel az üzemeltető hírlevelére. A feliratkozáshoz kizárólag az érdeklődő nevének, címének és e-mail címének megadását kérjük. Minden hírlevélben küldött üzenetben lehetővé tesszük a hírlevél lemondását vagy részletezzük annak lehetőségét.

Adatkezelés célja:
Az adatkezelés, a nexusconsult.eu weboldal szolgáltatásait igénybevevő, érdeklődő látogatók és az adatkezelő közötti folyamatos kapcsolatot és közvélemény kutatást szolgálja.
A látogatottsági adatok felvétele és tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.
A megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik. Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. A www.nexusconsult.eu a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezeli, azokat kizárólag a szolgáltatásai fejlesztéséhez és saját kutatás, statisztika készítéséhez használja fel. Az ezekről készült kimutatások publikálása csak olyan formában történik, amely nem alkalmas az egyes felhasználók egyedi beazonosítására.

Az adatkezelés időtartama:
A hírlevélre való feliratkozás során megadott személyes adatokat az adatkezelő a felhasználó kezdeményezésére törli. Amennyiben erre nem kerül sor, a hírlevél megszűnését követően az ebből a célból kezelt adatok törlésre kerülnek.
A már törölt, azonban az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi oldalaiért az adatkezelő felelősséget nem vállal. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.

Az adatok hozzáférhetősége:
Látogatóink által önként megadott személyes adatokhoz kizárólag az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá.
Harmadik személy részére azokat nem adja át.
Az esetleges törvényben előírt, kötelező adattovábbításra mindez nem vonatkozik. Az egyes hatósági adattovábbítási kérelmek, felszólítások teljesítése előtt az egyes adatok tekintetében, az adatkezelő megvizsgálja az adattovábbítás jogalapjának fennállását.

Adatok kezelésével kapcsolatos jogok, adattörlés és jogérvényesítési lehetőségek:
Személyes adataik kezeléséről a regisztrált látogatók tájékoztatást kérhetnek postai úton, a (1024 Budapest, Zivatar u. 14.) vagy a sales@nexusconsult.eu e-mail címen.
A hírlevélről való leiratkozás, fent említett címek bármelyikén, személyes adat tulajdonosának írásban megfogalmazott kérésére lehetséges. A személyes adat törlésére, az igény azonosítható formában való beérkezésétől számított következő munkanapot követő 24 órán belül sor kerül.

Megtisztelő figyelmét köszönve:
Nexus Consult Kft.